Kunder

Vi tycker att ett av de bästa sätten för oss att visa vad vi kan göra för er är att visa upp vad vi gjort för andra.

Nedan har vi valt ut ett antal kunder som vi levererat e-handelslösningar till och berättar mer om samarbetet och vad vi gjort.

Växjö Elektriska

Växjö Elektriska är en 70-årig belysningsbutik med ett brett sortiment från ett sjuttiotal varumärken. Johannes Nilsson är tredje generationen inom familjeföretaget och ansvarig för e-handelssatsningen. Uppdraget till Panagora var att öppna en nätbutik som erbjuder samma service och expertis som butiken på Storgatan i Växjö har gjort sedan starten 1944. Genom att öppna nätbutik är siktet inställt på att få lojala kunder även online samt nå hela Sverige.

Läs om caset och se hur vi jobbar


Vaxjoelektriska.se

Caliroots

Caliroots är Sveriges snabbast växande streetwearbutik online och har sedan starten 2004 arbetat med Panagora. Caliroots arbetar för att ständigt erbjuda sina kunder det lilla extra inom service och upplevelse. Man har under åren skapat en mycket lojal och medveten kundkrets. Målet idag är att ta sig ut i Europa på allvar och inom kort nå 500 miljoner i omsättning.

Läs om caset och se hur vi jobbar


Caliroots.com

Babyshop

Babyshop är ledande i Norden vad gäller försäljning av barnkläder på nätet. Resan startade år 2006 när grundarna Marcus och Linn kom till Panagora med en ambition att starta barnbutiken nummer ett. Tillsammans är vi ute på en fantastisk resa, 2000 skapade vi bland annat Sveriges första m-commerce. Nu 2013 siktar Babyshop på den magiska 100-miljonersgränsen med planen att inom fem år nå en miljard.

Läs om caset och se hur vi jobbar


Babyshop.com

Skincity

När vi lanserade konceptet för hudvårdsbutiken Skincity togs marknaden med storm. Våren 2011 lanserade Panagora och Skincity en unik nätbutik med fokus på professionell hudvård. Med stort servicefokus erbjöds kunder ta ett hudtest där de fick personliga svar från professionella hudterapeuter. På kort tid skapade det många lojala kunder som handlar om och om igen. Idag hanterar man över 100 orders per dag och ser fortsatt ökning i orderingången.

Läs om caset och se hur vi jobbar


Skincity.se

Sneakersnstuff

Panagoras äldsta kund Sneakersnstuff, pionjärerna som lärt oss älska gympaskor, har varit med oss sedan 2001. Samtidigt som dotcom-krashen fortfarande ekade lyckades Panagora och SNS med mycket rimliga medel skapa en lönsam säljkanal. Idag kan du hitta gamla och nya favoritsneakers på ett inspirerande och tilltalande sätt. Att arbeta med SNS är mycket tacksamt eftersom de är så drivande och hela tiden sätter oss på prov vad det gäller tekniska och grafiska utmaningar.

Läs om caset och se hur vi jobbar


www.sneakersnstuff.com