Erbjudande

Vi är en byrå som arbetar med design, strategi och produktion. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i olika branscher med både varumärken och multi-brandshops. Vi utgår från slutkunden och era mål därefter skapar vi allt ifrån

responsiva e-handelslösningar till strategirapporter. Tillsammans ger vi dig, din e-handelssatsning och din nätbutik all hjälp som behövs, för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigast för att nå era strategiska mål.

Strategi och rådgivning

Vi vågar säga att vi är experter på e-handel. Vi har många år av praktisk erfarenhet samt stora mängder av statistik och erfarenhetsbaserad kunskap. Som er partner lägger vi tillsammans upp en strategisk plan som passar just er. Oavsett om ni vill gå in i ett nytt land eller utveckla ert koncept så hjälper vi er att kapitalisera på möjligheterna. Inom affärsområdet strategi erbjuder vi produkten Strategisk Affärsgenomlysning. Vi gör en övergripande analys och kartlägger styrkor och svagheter. Analysen resulterar i en rapport som är prioritetsordnad med konkreta åtgärdsförslag.

Design som skapar köpsug

Inom affärsområdet design arbetar vi helt plattformsoberoende. Vi skapar allt ifrån kortare kampanjer till hela designkoncept. Design är ett viktigt affärsområde och vi tycker att det är självklart att butiken ser bra ut samtidigt som den är enkel och effektiv att använda. Det vi designar anpassas för maximal försäljning utifrån era förutsättningar.

En helhetslösning via en leverantör

Vi har lång erfarenhet av att producera e-handelslösningar. Hos oss arbetar alla kunder med ett eget projektteam bestående av människor som förstår din affär. Tillsammans projekterar, designar och bygger vi ett komplett butikskoncept som är snyggt, snabbt och smart. Självklart utifrån era kunders behov.

Djupdyk i vårt produktionserbjudande

Intresserad?

Kontakta oss gärna. Be att få prata med Moon-Suck Song eller Fredrik Olovsson eller ring direkt på 08‑24 01 00 så berättar de mer om hur vi kan hjälpa dig.

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa din affär att växa.